Acorel

Acorel verstevigt positie in SAP CX-domein met overname Summica

“Naast sales, service en marketing is Acorel nu ook op commerce gebied sterk bezet.”

Acorel neemt eCommerce specialist Summica in Alkmaar over

’s-Hertogenbosch, 28 januari – Customer Experience-specialist Acorel heeft op 24 januari  2019 eCommerce-expert Summica overgenomen. Daarmee verstevigt Acorel haar leidende positie in het Nederlandse SAP Customer Experience-domein.

Summica is opgericht in 2008 en adviseert en ondersteunt organisaties in het omzetten van complexe commerce-doelstellingen naar efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het team van elf developers en consultants blijft in Alkmaar gevestigd. Daardoor heeft Acorel nu in Noord- en Zuid-Nederland een kantoor.

Sterke bezetting

Taco Schallenberg, directeur van Acorel: “Met Summica versterken we onze aanwezigheid op de Nederlandse markt van SAP Commerce Cloud oplossingen. We groeien verder als vooraanstaand partner voor innovatieve organisaties. Naast sales, service en marketing zijn we nu ook op het gebied van commerce sterk bezet. We zijn erg blij met de kennis en expertise van onze branche-ervaren collega’s van Summica. Kennis en expertise die we in het verleden al hebben gebruikt bij verschillende projecten en in de toekomst ook optimaal willen inzetten.”

Klant profiteert

Maurice Rootjes, Managing partner bij Summica: “Zowel klanten van Acorel als Summica profiteren van deze overname. Acorel vergroot haar slagkracht op het gebied van commerce. Klanten van Summica krijgen het volledige SAP Customer Experience-portfolio en managed services tot hun beschikking. Gezamenlijk zijn we in staat om meer continuïteit te bieden met een sterke focus op de eindklant.”

Peter-Hendrik van de Poppe

Head of SAP Customer Experience Netherlands

Succesvolle combinatie

“Acorel en Summica staan beide bekend in de markt als ervaren en succesvolle SAP Customer Experience partners. Dagelijks helpen ze organisaties met het creëren van unieke klantbelevingen door te focussen op de eindklant. Ik twijfel er niet aan dat de combinatie van de twee bedrijven succesvol zal zijn. Zeker door hun uitgebreide expertise en netwerk gaan ze samen nieuwe kansen creëren en doelstellingen realiseren voor onze klanten.”

Over Acorel

Acorel is de grootste SAP Gold Partner in Nederland op het gebied van sales-, service-, marketing- en commerceprocessen. Met toegankelijke IT-oplossingen en een diepgaande kennis van cloud, helpen wij organisaties bij het verbeteren van de customer engagement.

Wij hebben kantoren in ’s-Hertogenbosch en Alkmaar en werken onder meer voor Swinkels Family Brewers, Signify, Agrifirm en Sanoma Media.​