Acorel

Met één druk op de knop documenten genereren

ForFarmers eerste klant van Acorel Document Service, de add-on door Acorel voor SAP Sales Cloud

“Wij zochten naar een oplossing om templates te ontwikkelen in SAP Sales Cloud om verschillende documenten op een makkelijke en eenduidige manier te bundelen voor onze medewerkers én klanten.”

ForFarmers ondersteunt agrarische bedrijven met voerproducten, hulpmiddelen en advies om de veestapel op tijd en goed te voeren. Daarvoor maakt ForFarmers onder andere samen met boeren een plan van aanpak. Om het maken van templates, zoals een plan van aanpak, en het genereren van documenten te versnellen en te vereenvoudigen, schakelde ForFarmers Acorel in.

Sales zoekt een oplossing

Théjan Benders, Product Owner SAP Sales Cloud (voorheen: SAP Cloud for Customer) bij ForFarmers: “Bij ForFarmers ondersteunen we agrarische bedrijven dagelijks met (voer)producten, bijbehorend advies en hulpmiddelen. Iedere veehouder heeft zijn eigen wensen en daar komen we graag aan tegemoet. Om die reden is een plan van aanpak erg belangrijk. We zochten naar een oplossing om templates te ontwikkelen in SAP Sales Cloud om verschillende documenten op een makkelijke en eenduidige manier te bundelen voor onze klanten.”

Proof of Co-innovation

Gert-Willem ter Avest, Business Analist CRM bij ForFarmers: “Acorel is onze CRM-partner en ondersteunt ons op het gebied van SAP Sales Cloud. We zijn daarom samen een Proof of Co-innovation (PoC) gestart. Op een open en transparante manier ontwikkelden we de Acorel Document Generator. Wij kregen de software als eerste tot onze beschikking en hielpen mee om het product verder te ontwikkelen. Bovendien gaven we Acorel feedback om het product gereed te maken voor de markt. Onder andere door te adviseren over security en voorwaarden.”

“We ontwikkelen nu in een handomdraai templates in de huisstijl van ForFarmers, waarmee gebruikers snel en eenvoudig een plan van aanpak kunnen genereren.”

Tijd en kosten teruggebracht

Dankzij de samenwerking beschikt ForFarmers Sales nu over een betere oplossing om klanten een professioneel plan van aanpak voor te leggen in de huisstijl van ForFarmers. Gert-Willem ter Avest: “We ontwikkelen nu in een handomdraai templates in de huisstijl van ForFarmers, waarmee gebruikers snel en eenvoudig een plan van aanpak kunnen genereren.”

Altijd up-to-date

ForFarmers heeft bovendien met Acorel Document Service een tool die altijd up-to-date is en blijft verbeteren. Théjan Benders: “Acorel zorgt ervoor dat de Document Service altijd is afgestemd op de laatste versie van SAP Sales Cloud. En ze voegen nieuwe functionaliteiten toe op basis van input van gebruikers. We zijn dan ook tevreden over de samenwerking met Acorel tijdens dit traject. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en de oplossing kwam op een constructieve, prettige manier tot stand. Daar kijken wij met veel genoegen op terug.”

Over ForFarmers

ForFarmers is een internationaal opererende onderneming die complete voer-oplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die een duurzame rol blijft spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers de agrarische sector concrete resultaten: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie.