Acorel

Innovatie en co-creatie hand in hand met ForFarmers, SAP, QforIT en Acorel

Hoe Predictive Analytics in de voedingsindustrie werkt?

“We bouwden met elkaar in één week de innovatieve Feed-as-a-Service oplossing voor ForFarmers en haar klanten. ”

Van 10 tot en met 15 september 2018 was Acorel co-sponsor van en co-creator in het SAP Mobile Innovation Lab bij ForFarmers. Na een Design Thinking-sessie met onze klant ForFarmers, werkten Acorel, ForFarmers, SAP Nederland & QforIT samen aan een innovatieve Feed-as-a-Service-app voor vee. Twee van onze ontwikkelaars, Arjan Nieuwenhuizen en Wilco Menge, deden verslag van de vorderingen van hun team.

Dag 1: ontwerp van de allereerste data-modellen Nadat de doelstellingen voor de ForFarmers NV voorspellende analyse FaaS-oplossing waren gepresenteerd, werden de beschikbare gegevens geanalyseerd en de allereerste datamodel-ontwerpen gemaakt. Gevolgd door het maken van de app-ontwerpen om op dag 2 verder aan te werken.

Dag 3: ontwerp van de app is klaar

Onze collega developer Arjan Nieuwenhuizen die deel uitmaakte van het SAP Mobile Innovation Lab-team brengt de 3e dag verslag uit: “na twee dagen verkennen, ontwerpen, datacommunicatie en andere dingen zijn de eerste onderdelen ontwikkeld. Gegevens worden geladen, integratie tussen SAP Predictive Analytics, HANA en de app is voltooid plus het ontwerp is voltooid. De eerste werk in uitvoering schermen van de app is ook op zijn plaats. De komende dagen zullen we ons concentreren op het maken en trainen van het model, het afronden van de app en het implementeren van het ontwerp.”

Dag 5: Predictive analyses

De week van ons innovatieteam bij ForFarmers in het SAP Mobile Innovation Lab-week zit erop. Twan van den Broek van SAP presenteerde het resultaat: de Feed-as-a-Service-oplossing voor klanten van ForFarmers. De Feed-as-a-Service-oplossing van ForFarmers stelt ForFarmers in staat te voorspellen wanneer klanten waarschijnlijk zullen bestellen met behulp van historische gegevens en voorspellende analyses. De nieuwe service helpt klanten ook om de hoeveelheid voer te controleren die ze nog beschikbaar hebben voor hun vee. Met de FaaS-app kunnen klanten eenvoudig de juiste hoeveelheid voer op tijd bestellen.

Hoe Predictive Analytics in de voedingsindustrie werkt

In de aftermovie tonen we de innovatieve Feed-as-a-Service-oplossing die Acorel samen met specialisten van ForFarmers N.V., SAP en QforIT B.V. bij ForFarmers in één week tijd hebben ontwikkeld. In de aftermovie leggen Twan van den Broek van SAP en Jeroen Franck van ForFarmers uit hoe deze innovatieve FaaS-oplossing voor klanten werkt, voor ForFarmers en hoe het klanten ten goede komt.

ACOREL OP ZOEK NAAR CO-CREATIE

Wij zijn met onze relaties op zoek naar co-creatie trajecten! Heb je innovatieve ideeën op het gebied van IoT, AI, machine learning, chatbots, blockchain, spraak, big data, etc., dan bieden wij je graag, net als aan ForFarmers, onze brede innovatie ervaring, technische knowhow en architectuur aan. Samen zoeken wij naar je concurrentie voordeel, een nieuw bedrijfsmodel en business development door innovatie. Are you ready for change?