Acorel

Signify en Acorel winnen de SAP EMEA Gold Quality Award

SAP Service Cloud helpt Signify met de transitie naar LED- en connected light oplossingen en services
Video afspelen

Signify: met SAP Service Cloud krijgen klanten sneller antwoord op alle vragen

In achttien maanden tijd werd SAP Service Cloud wereldwijd, in totaal in zestig landen, uitgerold. Een van de factoren die dat mogelijk maakte was de keuze voor radicale standaardisering, en de filosofie ‘goed is goed genoeg’. Dit zorgt voor beheersbare kosten en snelheid.

“Wij hebben ons getransformeerd tot marktleider in LED, connected lichtproducten, -systemen en -diensten”, vertelde Bart-Hendrik Huisman, Head of Customer Satisfaction bij Philips Lighting, toen. “Dankzij de implementatie van SAP Hybris Cloud for Service kunnen we onze klanten beter helpen bij het beantwoorden van vragen die met onze nieuwe diensten gepaard gaan. De software helpt ons dus bij het volbrengen van de grootse transformatie.”

Huisman is ontzettend trots met de gouden award en ziet het als erkenning voor het hele projectteam. “Samen met Acorel en SAP hebben we onvoorstelbaar snel gewerkt. Doordat we de functionaliteit bijna volledig binnen de standaard hebben gehouden – en we de business écht bij het project hebben betrokken – konden we de tool veel verder uitrollen dan in eerste instantie het plan was. Met als resultaat: een oplossing waar de interne klant wereldwijd om staat te springen.”